Wszystkie bestsellery
  • Blue Media

    Blue Media
  • Rzetelna Firma

BIAŁKO KONOPNE BEZGLUTENOWE BIO 400 g - PURASANA
  • BIAŁKO KONOPNE BEZGLUTENOWE BIO 400 g - PURASANA
  • BIAŁKO KONOPNE BEZGLUTENOWE BIO 400 g - PURASANA
  • BIAŁKO KONOPNE BEZGLUTENOWE BIO 400 g - PURASANA

BIAŁKO KONOPNE BEZGLUTENOWE BIO 400 g - PURASANA

BP_13927
82,42 zł
Brutto
Ilość
W magazynie: 31

 

Dostawa już od 9,99 zł

 

30 dni na zwrot produktu

 

Czas realizacji do 3 dni roboczych

 

Więcej kupujesz, więcej zyskujesz !

Opis
SKŁADNIKI
białko konopne w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Nie zawiera tetrahydrokannabinolu - THC.

OPIS
Wegański 100 % proszek z konopi zawiera 50 % białka, naturalnie bogaty w niezbędne aminokwasy. Średnia porcja zawiera 17 g białka. Białko pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej. Wysokiej jakości białko z nasion tłoczonych na zimno.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (30-35 g) dodać do 300-350 ml MLEKA, napoju roślinnego, soku owocowego lub smoothie i mieszać przez 15 sekund, następnie spożyć.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Energia: 1469 kJ/351 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy nasycone: 1,0 g
jednonienasycone: 1,0 g
wielonienasycone: 9,0 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 18 g
Białko: 50 g
Sól: 0,02 g
alanina: 1,94 g
arginina: 5,32 g
kwas asparaginowy: 4,56 g
cystyna: 0,86 g
kwas glutaminowy: 8,34 g
glicyna: 2,01 g
histydyna: 1,22 g
izoleucyna: 1,72 g
leucyna: 3,04 g
lizyna: 1,69 g
metionina: 1,12 g
fenyloalanina: 2,07 g
prolina: 1,69 g
seryna: 2,29 g
treonina: 1,58 g
tryptofan: 0,38 g
tyrozyna: 1,41 g
walina: 2,19 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte po każdym użyciu.

PRODUCENT - NAZWA I ADRES
PURASANA NV, HEULESTRAAT 104, 8560 GULLEGEM

Szczegóły produktu
PURASANA
BP_13927
31 Przedmioty
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Śledź nas na Facebooku

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć